Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 η ώρα το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε όλοι στηνπλατεία Συντάγματος αλλά και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρητη χώρα. Φορώντας μαύρα.ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ. ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ.Αποδοκιμάζουμε χωρίς συνθήματα και πολύχρωμες σημαίες.
Πενθούμε για τηναπώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή περιβαλλοντικήκαταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστεαπειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τηντραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.“ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.”
7.00 μ.μ., λοιπόν, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

2 σχόλια:

turtlian είπε...

Ποτέ μου δεν κατάλαβα τις βουβές πορείες. Διαμαρτυρία χωρίς λόγια γίνεται; Εκτός κι αν δεν έχουμε κάτι να πούμε. Άσε που ποτέ δεν πίστεψα ότι ο κόσμος θα αλλάξει με συνοπτικές ειρηνικές διαδικασίες. Έχει και σήμερα πορεία, στο Άγαλμα του Βενιζέλου. "Έχουμε πόλεμο", όπως μου είπε και ένας φίλος από το Πελόπιο Ηλείας σε τηλ. συνομιλία καθώς καιγόταν το σπίτι του και όχι μόνο.

Αλέξανδρος Σαλαμές είπε...

Καμιά φορά για να πεις κάτι χρειάζονται και αυτιά για να σε ακούσουν. Τι να το κάνεις αλλιώς. Τόσες κραυγές και του φίλου σου και του φίλου μου που έχασε στη πυρκαγιά 10(!) συγγενείς εξαργυρώθηκανε με τρια χιλιάρικα..