Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2007

ΜΠΟΡΩ


"Κοινωνική, δημοσιογραφική, ενημερωτική εκπομπή με την Άννα Δρούζα.
Η Άννα Δρούζα έπειτα από 13 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα τηλεοπτικά δρώμενα έρχεται φέτος στο Star με την επιτυχημένη εκπομπή της.Όπως λέει η γνωστή παρουσιάστρια «η εκπομπή Θέλει, Μπορεί και Ασχολείται με τον άνθρωπο και όσα τον απασχολούν».
Με την υγεία του. Με τις σχέσεις του. Με τις αναζητήσεις του. Με όσα τον εντυπωσιάζουν, τον εκπλήσουν, του δίνουν χαρά ή λύπη. Με όσα τον διασκεδάζουν αλλά και όσα τον φοβίζουν. Με όσα, με άλλα λόγια, τον ενδιαφέρουν.Κοινό αλλά και τηλεθεατές θέτουν ζωντανά τα ερωτήματα και τις ανησυχίες τους.
Καταξιωμένοι προσωπικότητες των επιστημών και της διανόησης απαντούν και συμμετέχουν στα μεγάλα αφιερώματα σε ανθρώπους της Τέχνης."


Ποιός μπορεί; Τι μπορεί; Με τι ασχολείται η εκπομπή; Τι είναι αυτά που διαβάζω; Ποιά την παρουσιάζει; Γιατί δεν αλλάζει χώρα; Εγώ γιατί ασχολούμαι μαζί της; Δεν αισθάνομαι καλα...Γιατρέ!!!

5 σχόλια:

WWG είπε...

Hi, Good Blog :)
Look from Quebec Canada
http://www.wwg1.com

WWG :)

NoNicknameToday είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια μικρό μου spam! :)

XTNA είπε...

Post για τη Δρούζα; Τι σου συμβαίνει; Απάντησέ μου! Δεν απαντάει... παίρνω αεροπλάνο και έρχομαι, τα πράγματα είναι ανησυχητικά...
Πάντως όταν πετύχαινα την εν λόγω εκπομπή αυτό που σκεφτόμουν ήταν "Μπορώ..." να κλείσω την τηλεόραση. Όπερ και έκανα.
Και τώρα δεν έχω καν τηλεόραση, ακόμα καλύτερα!

sophie_jamaica είπε...

Χμ, έχουμε τόσα προβλήματα , αλλά συγνώμη «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ» να ασχοληθώ με την Δρούζα!

NoNicknameToday είπε...

Και εγώ δε ξέρω τι με έπιασε..Τι να πώ...Είναι απο αυτές τις στιγμές...Ξέρετε τώρα...Απο αυτές τις λίγες στιγμές στη ζωή σου...Που τα βλέπεις όλα καθαρά...Ένα φως...Ένα τουνελ...Κάπου εκεί...Η Δρούζα...Να χαμογελάει...

Υ.Γ.Καλώς ήρθες στη γειτονιά μου ρε Sophie!Να σε βλέπουμε πιο συχνά! :))