Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2007

fotis: ena tragoudi gia ton patera mou [foivos delivorias]

Χρόνια πολλά και σε σένα..Ίσως και να έμαθες τι κάνω. Ότι ψήλωσα από τότε που ζούσαμε μαζί και μεγάλωσα και πρόκοψα και ήρθαν και πύκνωσαν οι γκρίζες τρίχες στα μαλλιά και τα γένια μου. Και έχω και τα μαλλιά μου κοτσίδα, όπως τα έχεις και εσύ, τη τελευταία φορά που σε είδα.. Ίσως και να ασχολείσαι με τη τεχνολογία. Ίσως και να έμαθες ότι έχω blog. Ποιός ξέρει, ίσως και να διαβάζεις αυτές τις αράδες, που ούτε στον εαυτό μου δεν τις ξεστομίζω τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.
Χρόνια πολλά λοιπόν και αντί για δώρο αυτό το τραγούδι σου αφιερώνω, γιατί είναι το μόνο πια που με κάνει ακόμα να δακρύζω στη σκέψη σου και να θέλω να σε δω..Χρόνια πολλά λοιπόν.

4 σχόλια:

maygirl είπε...

Χρόνια πολλά με γλυκόπικρες σκέψεις, αλλά μόνο γλυκά λόγια και εικόνες.

Αλέξανδρος Σαλαμές είπε...

Καλό μου...:)

μαριάννα είπε...

Καλή Χρονιά! Με συγκίνησες... Εύχομαι να το τραγουδάτε αγκαλιά σύντομα. Μήπως αν βοηθούσες κάνοντας το πρώτο βήμα; Ξέρεις συχνά οι πατεράδες έχουν την εσφαλμένη αντίληψη πως τα παιδιά τους δεν τους θέλουν...
Να είσαι καλά παλικάρι μου και να χαίρεσαι και τα γκρίζα και την κοτσίδα και κυρίως την τρυφερή καρδούλα που έχεις! ;)

Αλέξανδρος Σαλαμές είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα τα καλά που μου γραψες!Καλή χρονιά και σε σένα! :))
Υ.Γ.Είναι που καμιά φορά δεν θέλεις να ρισκάρεις αν τελικά αυτή η αντίληψη που περιγράφεις είναι εσφαλμένη ή σωστή. Μπορεί να πονέσει πιο πολυ..