Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Σαν να ξεφουσκώνει...


Όλο και περισσότερα blogs ανανεώνονται μία στο τόσο. Ρε μπας και πνίγηκε και αυτή η "επανάσταση" ;

4 σχόλια:

Oneiros είπε...

Αντίθετα, τώρα που καταλαγιάζουν οι μόδες θα βρει η ελληνική μπλογκόσφαιρα το χαρακτήρα και το ρυθμό της.
Γενικά, η μπλογκόσφαιρα δεν είναι κοινότητα, το blogging δεν είναι επανάσταση και οι bloggers δεν είναι δημοσιογράφοι. Ειδικά όμως, είναι και όλα αυτά, και πολύ περισσότερα. Ποιά άλλη δραστηριότητα τα περικλείει;

Πεφτάγγελος είπε...

εγώ δε θέλω να γράψω... :Ρ

maygirl είπε...

Γλυκέ μου Αλεχάντρο.
Προφανώς δεν πρόκειται για επανάσταση.

Επιπλέον δε, τί είδους καταναγκασμός είναι αυτός. Γιατί να γράφει κάποιος συνέχεια, τακτικά, σταθερά;

Τέλος, κάποιες στιγμές,μέρες,εβδομάδες μπορεί να είσαι μακριά από έναν υπολογιστή και να θέλεις να μην επικοινωνείς με κανέναν ή απλά (!) να μιλάς (και να σου μιλάνε)και να κοιτάς(και να σε κοιτάνε). Παράλογοοοο;

Καφέ;

Αλέξανδρος Σαλαμές είπε...

Χαίρετε!!!
Oneire, στο μυαλό μου είχα κυρίως τα ιστολόγια που "ξεπήδησαν" γκαβλωμένα να αλλάξουν τον κόσμο, μπινελίκιαζαν το σύμπαν και λίγο καιρό μετά, εξαφανίστηκαν σα να μην υπήρξαν ποτέ. Είναι ζήτημα συνέπειας. Συμφωνώ 100% μαζί σου, όυι η μπλογκόσφαιρα θα βρει το χαρακτήρα της και ο κάθε μπλόγκερ το ύφος του. Δεν χρειάζεται να είναι ούτε επανάσταση, ούτε δημοσιογραφία, ούτε ημερολόγιο, ή μπορεί να είναι κάτι από αυτά ή όλα μαζί.
beniamin χεστήκαμε τι θέλεις!Ε, πλάκα σε κάνω! :)
maygirl μου πανέμορφη, συμφωνώ και όπως είπα και στον Αστέρη αυτό κράζω και γω. Την με το ζόρι επανάσταση με το mouse και το adsl για ασπίδα και δόρι.
Πραγματικά αν είμασταν όλοι μακριά από κάθε είδους δυσδιάστατα κουτιά να μην χρειάζονταν να στέλνουμε Post με τα χαμπάρια μας. Μακάρι κάτι να γίνει και να χάσουμε τα πάντα από αυτά καταλήγω μπας και έχουμε ελπίδα. Όταν μεγαλώσει λίγο η μικρή να της διαβάσεις το "Έρχονται οι διαστημάνθρωποι", ξες σκάνε μύτη κάτι συμπαθέστατα aliens και μας παίρνουν και ηλεκτρικο και τηλέφωνο και πετρέλαιο. Να δεις τι καλά που τα πέρασε η ανθρωπότητα. Καφές 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!Αγάπη μεγάλη!:)