Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Κοπιάστε...


Άντε γιατί πολλές μαλακίες άκουσα. Η καθηγητική αυθαιρεσία που οδήγησε στην απαξίωση και στις όποιες εκρήξεις πως θα λυθεί; Με τους μπάτσους εντός του ασύλου; Μαζί με τους γνωστούς άγνωστους (τι έκφραση Θέε μου...) υπάρχουν και οι κομματικες νεολαίες που μια χαρά μπάχαλα κάνουν και κανείς δεν ασχολείται με αυτούς γιατί αυτοί έχουν την πραγματική ασυλία. Την κομματική. Για τα δε επεισόδια και ξυλοδαρμούς, αυτά γινόντουσαν ανανταν παπανταν, όπως και στην υπόλοιπη κοινωνία. Την ίδια μέρα που έδειραν τους φύλακες, στην Θεσσαλονίκη, έγιναν άλλοι 1.000.000 ξυλοδαρμοί. Τι πρέπει να κάνουμε; Να κατεβάσουμε τα τανκς; Για να μην πω για τους ασφαλίτες, που θέλουμε δεν θέλουμε βρίσκονται εκεί. Που σκατά ήταν εκείνη την ώρα αφού βόλτες κάνουν και αυτοί; Μόνο για να την πέφτουν με πολιτικά στα πάρτυ και στις σχολές και να χαζεύουν τα γκομενάκια και να πιάνουν και κάνα ντίλι είναι; Για αυτό σας λέω. Κοπιάστε και θα γελάσουμε πολύ αν πάει κανείς να πειράξει το άσυλο...

5 σχόλια:

Panayiotakis είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ,
ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!

Περιττό να σου πω πως ο κοσμήτορας της Θεολογικής ήταν μακράν ο πιό ακραίος ενάντια στο άσυλο!

Πεφτάγγελος είπε...

panayiotakis:
ο κόγκουλος(κ.κογκούλης-κοσμήτορας της θεολογικής) βλέποντας τη σχολή να γίνεται έρμαιο κάθε κουκουλοφορου που επειδή θέλει να ρίξει μολότοφ στους μπάτσους ταμπουρωνόταν στη σχολή μάλλον έχει ένα δίκαιο παραπάνω.Ε,οκ δεν είναι κ το πιο ευχάριστο κάθε λίγο κ λιγάκι να αλλάζεις έδρανα,πόρτες,υπολογιστες,τζάμια κ να βάφεις μαυρισμένους από φωτιές τοίχους.είναι ο μοναδικός που μπορώ να δικαιολογήσω να υποστηρίζει την άρση του ασύλου.

Θες κ σχόλιο για το ποστ ε;;
Κάτω τα χέρια από το άσυλο,έξω οι ασφαλίτες,έξω οι κουκουλοφόροι,έξω οι πολιτικές παρατάξεις.Πανεπιστήμιο για τους φοιτητές κ όχι για εταιρίες,κόμματα,μπάτσους κ συμφέροντα.

Panayiotakis είπε...

Συμφωνώ μαζί σου...

you have a point!!!

Αλέξανδρος Σαλαμές είπε...

Σας γουστάρω και τους δύο πολυ! :)

Panayiotakis είπε...

Και εγώ μας γουστάρω!!