Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Προσοχή δαίμονες...


«Δαίμονες» άρχισε ξαφνικά να βλέπει και να κυνηγάει ο 37χρονος ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου στις φυλακές Δομοκού.

Χθες τα ξημερώματα, λίγο μετά τη μία, οι φύλακες άκουσαν φωνές και χτυπήματα από το κελί όπου κρατούνταν ο Κορκονέας και ο συγκατηγορούμενός του ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης.

Όπως αποκαλύπτουν στα «ΝΕΑ» δεσμοφύλακες οι οποίοι υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, όταν άνοιξαν την πόρτα του κελιού είδαν τον Κορκονέα να έχει πιαστεί στα χέρια με τον Σαραλιώτη και να του φωνάζει: «Είσαι δαίμονας, θα σε ξορκίσω!». Ο 37χρονος ειδικός φρουρός ζητούσε επιτακτικά από όποιον τον πλησίαζε να γονατίσει και να πει το «Πάτερ ημών» ενώ επαναλάμβανε σε κατάσταση παραφροσύνης ότι «το κελί είναι γεμάτο δαίμονες, δεν είμαι δολοφόνος».

«Συμπεριφερόταν σαν να είχε καταληφθεί από αμόκ. Χρειάστηκε να πέσουμε πάνω του 3-4 άτομα για να τον απομακρύνουμε από τον Σαραλιώτη. Όμως η μεταστροφή του χαρακτήρα του ήταν απροσδόκητη. Τις τρεις προηγούμενες ημέρες που βρισκόταν στη φυλακή δεν είχε δώσει κανένα δείγμα ανθρώπου άρρωστου στο μυαλό, όπως εμφανίστηκε χθες», επισημαίνει δεσμοφύλακας. Μάλιστα, προσθέτει με νόημα ότι «συχνά στη φυλακή πολλοί “τρελαίνονται” ξαφνικά». Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνοι που συζητούν με τον ειδικό φρουρό δεν μπορούν να διευκρινίσουν ακόμη αν πρόκειται για άνθρωπο με βαριά ψυχολογικά προβλήματα που τα εκδηλώνει σε αυτή τη φάση ή αν τελικά πρόκειται για μέρος της υπερασπιστικής τακτικής του.

2 σχόλια:

Πεφτάγγελος είπε...

o mpatsos einai kalos anthropos..filisixos..
o mpatsos exei psixologika problimata..blepei pragmata..
k ego ti ftaio????

Αλέξανδρος Σαλαμές είπε...

Έλα μου ντε.