Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Oneiropagida

"Ευχάριστα νέα για εσάς που επίμονα ζητάτε την επανένωσή μας.

Η μπάντα δουλεύει καινούριο υλικό και ετοιμάζεται να επιστρέψει. Η απόφαση πάρθηκε το καλοκαίρι όταν μετά απο χρόνια βρεθήκαμε σαν φίλοι στο studio απλά για να τζαμάρουμε και να θυμηθούμε τα παλιά. Το αποτέλεσμα εξέπληξε ακόμη και εμάς τους ίδιους. Η χημεία ηταν εκεί και το κλίμα μεταξύ μας μπορούσε άνετα να συγκριθεί με αυτό των πρώτων ημερών, όταν αρχίζαμε. Έτσι δεν ήταν καθόλου δύσκολο να αποφασίσουμε να ξαναζήσουμε αυτή την πρόκληση.

Η μπάντα λοιπόν επιστρέφει με νέο υλικό, με την πρώτη σύνθεσή, αλλά και πιστοί στις αρχές μας για λίγες αλλά προσεκτικά επιλεγμένες εμφανίσεις με όρους που πάνω απ΄όλα θα σέβονται τον ακροατή και εμάς ως μουσικούς.

Προσδιορίζουμε την επανεμφάνισή μας το καλοκαίρι του 2009, αν όχι νωρίτερα. Νιώσαμε την ανάγκη να το ανακοινώσουμε πρώτα σε εσάς, τους φίλους μας μέσω του myspace, ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την αγάπη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Φιλικά
Χρήστος Β., Νίκος, Στέλιος, Χρήστος Λ., Παυλίνα."

Εννιά χρονάκια είναι αυτά. Ο ενθουσιασμός ίδιος όμως!Αγαπάμε Ονειροπαγίδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: