Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Και άκρη δεν βγάζω

Μέσα σε διακόσιες λέξεις, δεν παίζει να εξηγήσω το χάος που λέγεται «γυναικεία προσωπικότητα». Μπορώ παρόλα αυτά να γίνω όσο πιο δεικτικός γίνεται και να βγάλω το άχτι μου. Και όποιος με νιώσει καλό είναι.

Αν δεν έχει προλάβει να κάνει μεγάλη σχέση

Δεν έχει φθαρεί ακόμη πιστεύει στον έρωτα στην πιο αγνή του μορφή. Ακούει την καρδιά της και στην χαρίζει. Αν είσαι μάγκας και την βρεις μπροστά σου και την ερωτευτείς, μην το κουνήσεις ρούπι. Το πρόβλημα ξεκινάει, όταν εμφανιστεί μπροστά σου ύστερα από μια, δυο μεγάλες αποτυχημένες σχέσεις μια ντουζίνα one night stand. Εκεί να δεις δυσκολία. Στην αρχή σε προσεγγίζει επειδή είσαι διαφορετικός. Δεν είσαι σαν τους άλλους που τους δόθηκε και την πλήγωσαν. Όλα αυτά στην αρχή όμως. Η πορεία φέρνει κατάθλιψη. Φέρνει συναισθηματικό χάος. Φέρνει αναβλητικότητα. Φέρνει χωρισμό. Μένεις μόνος σου χωρίς να έχεις καταλάβει τι της έφταιξε. Όχι πολύ καιρό μετά την βλέπεις με έναν άλλο. Ίδιο με αυτούς που περιέγραφε, ότι την πλήγωσαν. Ε, αυτό της είχε φταίξει. Κατάλαβες; Αν είσαι άντρας είμαι σίγουρος πως ναι.

3 σχόλια:

Sophia Choleva είπε...

Χα,χα… Δεν είμαι άντρας,αλλά νομίζω ότι κατάλαβα απόλυτα τι θες να πεις, αλλά μην στεναχωριέσαι ακόμα κι αν έμενε μαζί σου και δεν πήγαινε με τον άλλο που είναι ίδιος με τους προηγούμενους,κάποτε θα σε χώριζε για τον ίδιο λόγο που σε ερωτεύτηκε, επειδή ήσουν διαφορετικός…

Αλέξανδρος Σαλαμές είπε...

Κλάιν

Sophia Choleva είπε...

Καλημερούδιαααα (μάιν...)!!!!