Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Δες τι ανακαλύπτει κανείς στον σκληρό του...Νο 19.

Στην Ελλάς των Χριστουγέννων…

Οι μοναξιώτες θα κλειστούν και πάλι σπίτι τους, περιμένοντας να ξημερώσει και να έρθει η καινούργια-ίδια μέρα. Δεν αντέχουν τόση χαρά τούτα τα παράξενα πλάσματα.
Ο ταλαιπωρημένος μεσήλικας με τα λερωμένα γένια που περπατάει στο κέντρο της πόλης, παραμιλάει και μυρίζει άσχημα, θα συνεχίσει να παραμιλάει και να μυρίζει άσχημα.
Οι τρόφιμοι στις κλινικές και τα ιδρύματα θα φάνε κρύα γαλοπούλα, σκληρό αμυγδαλωτό σε αλουμινόχαρτο, θα πάρουν το φάρμακο τους και θα κοιμηθούν.
Ο φαντάρος στο άλλο άκρο της χώρας, θα πάρει τηλέφωνο την μητέρα, τον κολλητό και την κοπέλα τους. Θα μιλήσει μαζί τους με ζεστασιά και πνιγμένο παράπονο και μετά θα τραβήξει στη πιο κρύα και σκληρή σκοπιά της θητείας του.
Η γρηγορογερασμένη μοντέλα θα πάρει το υπερτροφικό αρσενικό και θα βρεθούν στο πιο ιλουστρασιόν νυχτερινό κέντρο της πόλης για να ακούσουν την τραγουδιάρα που εμφανίζεται να τους εύχεται μια καλή χρονιά που θα κοστίσει ένα μισθό.
Ο οκτάχρονος «Ταρζάν» από την Αλβανία θα συνεχίσει να πουλάει πιεστικά χαρτομάντηλα. Βλέπεις πρέπει να μαζέψει είκοσι ευρώ για να τον αφήσουν οι «δικοί» του να μπει σπίτι και να μην κοιμηθεί στο κρύο.
Και φέτος η ανθρωπότητα θα σβήσει μέσα στο δακρυσμένο βλέμμα ενός παιδιού…

Δεν υπάρχουν σχόλια: